Geräte und Zubehör
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (optional) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
219.9 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
332.1 kJ /
79.4 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Garlic and herb butter
10 Min
Whipped Cream
10 Min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 Min
Spicy pineapple vinaigrette
Keine Bewertungen
Beef liquid stock (TM5)
3 Std. 25 Min
Pumpkin Mashed Potatoes
50 Min
Steamed prawns or scallops
20 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min