Geräte und Zubehör
Tangzhong melkebrød
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
12 porsjoner
Zutaten
-
melk pluss 1 ts ekstra330 g
-
hvetemel, fint560 g
-
melkepulver30 g
-
tørrgjær2 ts
-
egg2
-
havsalt1 ts
-
smør, saltet pluss ekstra til smøring100 g
-
sukker50 g
-
eggeplomme1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
298.1 mg
Protein
8.8 g
Kalorien
1261.7 kJ /
300.4 kcal
Fett
11.8 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
39.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smak av Japan
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ciabattine
Keine Bewertungen
Damperbrød med sirupsmør
Keine Bewertungen
Irske Potetkaker
Keine Bewertungen
Natronrundstykker med cheddar
Keine Bewertungen
Quinoamuffins med skinke og ost
1 Std. 30 Min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Keine Bewertungen
Minibrød med sjokolade og squash
Keine Bewertungen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Keine Bewertungen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Keine Bewertungen
Flatbrød
1 Std.
Søtt frokostbrød
1 Std. 30 Min
Soyamelk og dampede boller
Keine Bewertungen