Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g havuç, kibrit çöpü şeklinde 5 cm uzunluğunda 0.5 cm kalınlığında kesilmiş
- 150 g sultani bezelye, enlemesine dörde bölünmüş
- 120 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 200 g kapya biber, 1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 50 g zeytinyağı
- 300 g pırasa, dilimlenmiş (0.5 cm), çapı 2-3 cm(bk. Öneriler)
- 80 g soğan, ikiye bölünüp dilimlenmiş (0.5 cm)
- 2 tk köri tozu
- 3 diş sarımsak, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g soya sosu
- 1 tutam tuz, damak tadınıza göre
- 2 - 3 tutam toz karabiber, damak tadınıza göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 584.5 kJ / 139 kcal
- Protein
- 6 g
- Kohlenhydrate
- 16 g
- Fett
- 5.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2 g
- Ballaststoff
- 7.5 g
- Natrium
- 542 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Yulaflı Kurabiye
1 Std. 5 Min
Kuru Patlıcan Dolması
1 Std. 30 Min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Zencefilli Salata Sosu
10min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 godz.
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 godz. 15 min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
Karnıyarık
1 godz.