Kompatible Versionen
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 - 1000 g bone-in skinless chicken thigh (4-6 pieces)
- 2 tsp ground turmeric
- 2 garlic cloves
- 1 onion, cut into halves
- 2 fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 cm fresh turmeric
- 1 pinch sea salt
- 3 tbsp coconut oil
- 120 g water
- 400 g coconut cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves
- 300 g fresh green beans, trimmed
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- raw cashews, toasted and roughly chopped, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 4 portions
- Kalorien
- 12508.9 kJ / 2989.7 kcal
- Protein
- 201.7 g
- Kohlenhydrate
- 89.1 g
- Fett
- 218.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 167.2 g
- Ballaststoff
- 24.8 g
- Natrium
- 1021.5 mg
Alternative Rezepte
Thai green chicken curry
30 Min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai red pork curry
35 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Chiang Mai noodles
25 Min