Kompatible Versionen
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Kohlenhydrate
- 56 g
- Fett
- 12.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.3 g
- Ballaststoff
- 5.1 g
- Natrium
- 1355 mg
Alternative Rezepte
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Chilli raita potato salad
55min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Salmon kabsa
40min
Coconut fish curry
1h 10min