Kompatible Versionen
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Kohlenhydrate
- 56 g
- Fett
- 12.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.3 g
- Ballaststoff
- 5.1 g
- Natrium
- 1355 mg
Alternative Rezepte
Coconut fish curry
1h 10min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
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Chicken in yoghurt
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Salmon with ginger sauce and spiced cashews
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Lamb tikka with spicy eggplant
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Mediterranean seafood with tomato and fennel
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Curry lamb cutlets
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Balti coconut fish curry
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Salmon kabsa
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Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
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Fish with ginger lime sauce
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