Geräte und Zubehör
Ertestuing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Std. 10 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
erter, tørket, skrellet200 g
-
vann900 g
-
salt pluss ekstra etter smak1 ts
-
sukker1 ts
-
eddik1 ts
-
smør50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porsjoner
Natrium
2405.1 mg
Protein
49.5 g
Kalorien
4567.5 kJ /
1091.7 kcal
Fett
42.4 g
Ballaststoff
52.8 g
Gesättigte Fettsäuren
25.7 g
Kohlenhydrate
48.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bulgurhvete
Keine Bewertungen
Irsk potetmos
Keine Bewertungen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 Std. 35 Min
Risskive med røkelaks
Keine Bewertungen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Stuet sopp
45 Min
Persilleolje
25 Min
Rørte tyttebær
5 Min