Stuffed butternut pumpkin with feta

Stuffed butternut pumpkin with feta

3.9 62 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions

Zutaten

  • butternut pumpkin cut into halves lengthways
    1
  • olive oil
    40 g
  • fresh thyme leaves only
    1 sprig
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • water
    600 g
  • quinoa
    100 g
  • red onion cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • celery stalk cut into pieces
    1
  • carrot cut into pieces
    1
  • sweet corn cob kernels removed
    1
  • ground cumin
    ½ tsp
  • currants
    20 g
  • pine nuts toasted
    30 g
  • fresh coriander roots, stems and leaves, sliced
    1 - 2 sprigs
  • tamari sauce
    2 tsp
  • sunflower seeds for sprinkling
  • feta cheese for crumbling
    70 g

Nährwerte pro 4 portions

Kalorien 1884.2 kcal / 7913.6 kJ
Protein 66.3 g
Fett 94.9 g
Kohlenhydrate 170.8 g
Ballaststoff 46.8 g
Gesättigte Fettsäuren 20.8 g
Natrium 1408.8 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen