Geräte und Zubehör
Aardbeien mille-feuille
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std.
4 porties
Zutaten
Plougastel zandkoekje
-
halfgezouten boter135 g
-
kristalsuiker120 g
-
eierdooiers2
-
zout1 afgestreken tl
-
bloem190 g
-
bakpoeder (½ zak)1 tl
Slagroom-mascarpone
-
mascarpone100 g
-
room, 35% vet zeer koud100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
Aardbei-citroen gelei
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water2
-
verse aardbeien in stukken (houd 4 aardbeien apart voor de afwerking)220 g
-
vers citroengras in stukken1 stengel
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
11 g
Kalorien
3283 kJ /
785 kcal
Fett
49.5 g
Kohlenhydrate
72.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Geklopt eiwit
5 Min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min