Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chocoladecrème
- 150 g melk
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 3 eierdooiers
- 70 g kristalsuiker
- 300 g donkere chocolade, in stukken
Zoet zanddeeg
- 100 g kristalsuiker
- 200 g halfgezouten boter, in stukken, en iets meer voor de vorm
- 370 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
- 1 ei
Aardbeiengelei
- 1 tl agar-agar (± 1 g)
- 1 tl Szechuan peperkorrels, naar eigen smaak
- 70 g kristalsuiker
- 350 g aardbeien, en iets meer voor de afwerking
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Kalorien
- 3305.7 kJ / 789.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 75.7 g
- Fett
- 49.2 g
- Ballaststoff
- 6.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Glutenvrije bloem
Keine Bewertungen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Keine Bewertungen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1hod. 15min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min