
Geräte und Zubehör
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 10 Std. 30 Min
2 portions
Zutaten
Slow-cooked Beef Short Rib
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)50 g
-
shallot halved20 g
-
leek white part only35 g
-
sunflower oil35 g
-
beef meat pieces, sinew free250 g
-
beef short ribs (2 x 200 g pieces)400 g
-
water1200 g
-
cornflour (optional) mixed with 1 tsp water1 tsp
Beetroot Purée
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
red wine20 g
-
beetroot juice80 g
-
apple cider vinegar10 g
-
caster sugar10 g
Cippolini Onions
-
water1000 g
-
unsalted butter diced50 g
-
salt10 g
-
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled3
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
1245.7 kcal /
5212 kJ
Protein
53.6 g
Fett
102.5 g
Kohlenhydrate
25.8 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
46.8 g
Natrium
2262.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Simon Rogan
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland