Geräte und Zubehör
Rabarber, gember en citroen risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
6 g
Kalorien
1803 kJ /
431 kcal
Fett
14.6 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
67.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Tunesische Chorba
45 Min
Pompoen baba ganoush
35 Min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen