Geräte und Zubehör
Rabarber, gember en citroen risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
6 g
Kalorien
1803 kJ /
431 kcal
Fett
14.6 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
67.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Indiase groentencurry
50 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min