Geräte und Zubehör
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 sneetjes
Zutaten
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
7.3 g
Kalorien
1795 kJ /
429 kcal
Fett
27.3 g
Kohlenhydrate
38.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sinaasappelcake
1 Std.
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Courgettesoep met munt
35 Min
Yoghurtcake
1 Std. 40 Min
Bessencurd
20 Min
Worteltaart smoothie bowl
10 Min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Worteltaart
2 Std.
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Appelcake
1 Std.