Geräte und Zubehör
Kedgeree
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves cut in pieces20 g
-
water1000 g
-
olive oil1 tsp
-
200 g basmati ricelong grain rice200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
medium eggs4
-
smoked haddock350 g
-
unsalted butter diced40 g
-
cream100 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
curry powder (e.g. Madras)1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
31.5 g
Kalorien
2006 kJ /
480 kcal
Fett
21.1 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Kedgeree
45 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 Std.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Cauliflower Cheese
50 Min