Geräte und Zubehör
Christmas Upside Down Cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 slices
Zutaten
Topping
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing60 g
-
light brown sugar60 g
-
mixed dried fruits100 g
-
golden raisins50 g
-
glacé cherries cut in half8 - 12
Cake
-
unsalted butter diced300 g
-
brown sugar340 g
-
self-raising flour300 g
-
eggs6
-
baking powder2 tsp
-
vanilla extract2 tsp
-
lemon zest2 tsp
-
water70 g
-
dark rum (optional)6 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
371 mg
Protein
8 g
Kalorien
1892 kJ /
452 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Christmas Together
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Caramel Honeycomb Cake
2 Std. 30 Min
Vanilla Bean Syrup
30 Min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Berry Curd
20 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Bacon with chicken strips
15 Min
'Qamar el-din' juice
5 Min
Pumpkin Doughnut Fingers
1 Std. 30 Min
Jersey Royal Potato Salad
40 Min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 Min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1 Std. 35 Min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1 Std.