Geräte und Zubehör
Aardappelpuree en merguez
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optional) om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1685.5 mg
Protein
28.3 g
Kalorien
2523.2 kJ /
605 kcal
Fett
32 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
48.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Tagliatelle met broccoli
15 Min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min