Geräte und Zubehör
Rozbif
Zubereitung 10 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
zeytinyağı1 yk
-
tereyağı1 yk
-
dana sokum tek parça halinde500 g
-
adaçayı, taze (optional) (bk. Öneriler)4 yaprak
-
taze biberiye sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)1 - 2 dal
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 tutam
-
su1500 g
-
limon suyu30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porsiyon
Natrium
3891 mg
Protein
109.3 g
Kalorien
3836.4 kJ /
916.9 kcal
Fett
50.6 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
9.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Barbekü Soslu ve Tavuklu Pizza
1 Std. 40 Min
Kale Lahanalı ve Elmalı Kinoa Salatası
40 Min
Parça Çikolatalı Naneli Dondurma
12 Std.
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 Min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 Min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Somon Tartar
10 Min
Ispanaklı Beyaz Pizza
1 Std. 30 Min
Somonlu Coleslaw Sandviç
15 Min
Peynir ve Otlu Mini Milföyler
1 Std.
Guacamole
5 Min
Orman Meyve Marmelatı
Keine Bewertungen