Geräte und Zubehör
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
8 porties
Zutaten
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
158.2 mg
Protein
6.4 g
Kalorien
951.3 kJ /
227.4 kcal
Fett
17.2 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
14.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan kaas
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Gemengde bessen taartjes
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min