Geräte und Zubehör
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 stuks
Zutaten
Cashew kaas
-
rauwe cashewnoten150 g
-
amandelmelk ongezoet90 g
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
suiker70 g
-
natuurlijk vanille-extract½ tl
Muffins
-
gouden lijnzaad2 el
-
warm water2 el
-
citroenschil10 g
-
suiker110 g
-
veganistische margarine90 g
-
amandelmelk ongezoet100 g
-
bloem230 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
bakpoeder1 tl
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
blauwe bessen en iets meer als afwerking150 g
-
poedersuiker als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
205.6 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
1159 kJ /
277 kcal
Fett
12.6 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
37.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan kaas
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Keine Bewertungen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 Min
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Drie soorten melk cake
2 Std.
Gele smoothie bowl
2 Std. 20 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen