Geräte und Zubehör
Tomaat en Chili jam
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
1 pot
Zutaten
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
4727.5 mg
Protein
13.2 g
Kalorien
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Fett
42.8 g
Ballaststoff
14.6 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
263.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Pâté in korst
10 Std.
Gekruide noten
45 Min
Bessenlikeur
30 Min
Curryketchup
30 Min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1 Std. 15 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Tomatensaus
40 Min