
Geräte und Zubehör
Leftover Vegetable Hummus
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
cooked white chickpeas (1 x 400 g can)240 g
-
leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)250 - 300 g
-
tahini to taste (see Tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
parsley, fresh finely chopped, for garnishing
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
226 kcal /
944 kJ
Protein
7 g
Fett
14 g
Kohlenhydrate
20 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Natrium
282 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Perfect for Dipping
13 Rezepte
Kanada
Kanada