Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 15 g hribi uscați
- 15 g frunze de pătrunjel proaspăt, plus tocat, pentru ornat
- 4 căței de usturoi
- 340 g ceapă, tăiată sferturi
- 370 g morcovi, tăiați în diagonală (2½ cm), împărțiți
- 85 g păstârnac, tăiat în bucăți (2½ cm)
- 85 g țelină, tăiată în bucăți (2½ cm)
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 565 - 650 g coadă de bou
- 395 g fond de vită
- 115 g vin roșu
- 285 g morcovi, tăiați oblic (2½ cm)
- 115 g arpagic, congelat
- mălai fin, gătit, pentru servit
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 17 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Ballaststoff
- 6 g
- Natrium
- 538 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Spaghette bologneze din fasole neagră ( sănătate intestinală)
Keine Bewertungen
Confit de rață cu salată de linte și portocale
Keine Bewertungen
Punch mexican cu rozmarin
Keine Bewertungen
Margarita cu cocos
Keine Bewertungen
Carne de porc gătită lent în salsa verde
Keine Bewertungen
Spaghetti Vongole
Keine Bewertungen
Batoane din fulgi de alac și fulgi de porumb
Keine Bewertungen
Midii in zeamă de turmeric și ghimbir
Keine Bewertungen
Mini tarte cu ciuperci și quinoa cu ulei de trufe
Keine Bewertungen
Pielmieni
1h 10min
Cosmopolitan
5 Min
Guacamole
5 Min