
Geräte und Zubehör
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
2 portions
Zutaten
-
hot water3 tbsp
-
saffron threads (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red onion cut into quarters100 g
-
canned cherry tomatoes no-added-salt400 g
-
skinless chicken thigh fillets trimmed and cut into halves300 g
-
dried oregano2 tsp
-
ground black pepper to taste
-
tomato paste20 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)1 tbsp
-
broccolini trimmed170 g
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
roasted red capsicum cut into strips50 g
-
fresh parsley leaves only, to garnish2 sprigs
Nährwerte pro 2 portions
Kalorien
938 kcal /
3920 kJ
Protein
79 g
Fett
39 g
Kohlenhydrate
55 g
Ballaststoff
28 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Natrium
394 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland