Ancho chilli bean bowl
TM6

Ancho chilli bean bowl

4.9 (11 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 dried ancho chillies
  • hot water, to soak
  • 2 sprigs fresh coriander, stems and roots, cut into pieces, leaves reserved, to serve (see Tips)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 200 g brown onion, cut into wedges
  • 160 g red capsicum, cut into strips (1 cm)
  • 20 g tomato paste
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp dried oregano
  • ½ tsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground sweet paprika
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 400 g canned black beans, drained and rinsed
  • 400 g canned chickpeas, drained and rinsed
  • ½ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1513.3 kJ / 361.7 kcal
Protein
16.5 g
Kohlenhydrate
57.5 g
Fett
9.3 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Ballaststoff
19.1 g
Natrium
609.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte