Geräte und Zubehör
Bloemkool met kaas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
2 porties
Zutaten
-
70 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken70 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 300 g), in roosjes⅓
-
meel15 g
-
boter15 g
-
melk170 g
-
zout volgens smaak¼ tl
-
witte peper, gemalen volgens smaak1 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen (optional)1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
633.1 mg
Protein
16.9 g
Kalorien
1318.8 kJ /
315.2 kcal
Fett
20.7 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
12.3 g
Kohlenhydrate
17.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Asperge ovenschotel
1h 30min
200 g prei fruiten
20min
200 g ui fruiten
20min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Frangipanetaart
1h 25min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Appelmoes
20min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Aardappelpuree
45min