Geräte und Zubehör
Asperge ovenschotel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
23 g
Kalorien
1650 kJ /
395 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
7.8 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Peren in rode wijn
5 Std.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Bloemkool met kaas
55 Min