Geräte und Zubehör
Asperge ovenschotel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
23 g
Kalorien
1650 kJ /
395 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
7.8 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Custard
15 Min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Courgetteomelet
40 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min