Geräte und Zubehör
Gombás lepény
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 adag
Zutaten
-
leveles tészta (kb. 2 lap – lásd javaslat)250 g
-
mozzarella darabokra vágva50 g
-
érlelt Cheddar sajt darabokra vágva100 g
-
petrezselyem levél, sima, friss csak levelek10 ág
-
extra szűz olívaolaj30 g
-
fokhagyma gerezd2
-
gomba, friss negyedekre vágva400 g
-
gomba, friss szeletekre vágva200 g
-
só1 tk
-
portói bor (alkoholos)30 g
-
tojás4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adag
Natrium
685.8 mg
Protein
15.8 g
Kalorien
1454.7 kJ /
346.4 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Kohlenhydrate
14.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kedvencünk: a gomba
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mini pizzák
1 Std. 30 Min
Pikáns tofu quiche
Keine Bewertungen
Karfiolos-articsókás-sajtos rakottas
1 Std. 10 Min
Sonkás-sajtos falatok
35 Min
Burgonyás kuglóf
1 Std. 55 Min
Burgonya alapú pizza
Keine Bewertungen
Póréhagymás-sonkás lepény
Keine Bewertungen
Marhasültes-gombás pizza
Keine Bewertungen
Rozmaringos húsos piték
Keine Bewertungen
Édesburgonya frittata korianderes chili szósszal
1 Std. 35 Min
Sonkás-sajtos quinoa muffinok
1 Std. 30 Min
Rétegelt burgonyás-húsos pite (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Keine Bewertungen