Geräte und Zubehör
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
groene kikkererwten, gedroogd200 g
-
water440 g
-
olijfolie60 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in sticks gesneden (2 cm x 5 cm)500 g
-
ui20 g
-
pompoen vlees geschild, in stukken gesneden (2-3 cm)450 g
-
rozemarijn, vers alleen naaldjes1 takje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1943 mg
Protein
113 g
Kalorien
5073 kJ /
1211 kcal
Fett
51 g
Ballaststoff
25 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
68 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 Min
Groentepannenkoekjes
20 Min
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Vegetarische hamburger
45 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Romige Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Amandelpap
10 Min