Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into halves
- 40 g coconut oil or peanut oil
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground paprika
- 2 - 4 tsp ground turmeric, to taste
- 1 tbsp curry powder
- 500 g Kent pumpkin, peeled and cut into cubes (4 cm)
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 180 g celery stalks, cut into pieces (1 cm)
- 360 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- natural yoghurt, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1287.7 kJ / 306.5 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Kohlenhydrate
- 31.5 g
- Fett
- 10.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7 g
- Ballaststoff
- 12.5 g
- Natrium
- 518.2 mg
Alternative Rezepte
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Caribbean curry
40min
Vegetable chilli
50min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Vegetarian chilli
35min
Potato and green pea curry
50min
Rendang curry
30min
Summer dahl
35min
Lentil bolognese
30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Tomato and lentil dahl
35min
Red lentil cauliflower dahl
35min