Geräte und Zubehör
Gorgonzola spread
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 porties
Zutaten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten ongebrand30 g
-
gorgonzola (blauwe kaas) in stukjes120 g
-
roomkaas200 g
-
cognac1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
12 g
Kalorien
1269 kJ /
303 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
0.4 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Favorieten uit Nederland
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Lamscurry
1 Std.
Tzatziki
20 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Thaise burgers
35 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen