Geräte und Zubehör
Steamed Seafood Tower
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
crabs (approximately 1-2 pcs), cleaned700 g
-
prawns deveined, with shell300 g
-
lala clams cleaned300 g
-
fresh ginger thinly sliced50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optional)30 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water1500 g
-
dried anchovies100 g
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
spinach leaves only200 g
-
spring onion (optional) sliced, to garnish1 sprig
-
wolfberries (goji) (optional) soaked, to garnish15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3220 mg
Protein
69 g
Kalorien
2053 kJ /
491 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Singapore Chilli Crab
50 Min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 Std. 20 Min
Cereal Prawns
30 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min