Geräte und Zubehör
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
327 mg
Protein
5 g
Kalorien
243 kJ /
58 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
All Things Eggs
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min.
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1hod. 50min.
Soy Milk
1hod. 35min.
Fresh Prawn Paste
1hod. 20min.
Clams in White Wine with Cilantro
25min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Rice Wine Chicken
30min.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min.