Geräte und Zubehör
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
327 mg
Protein
5 g
Kalorien
243 kJ /
58 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
All Things Eggs
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 Std. 20 Min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 Std. 35 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Sukiyaki
55 Min
Mapo tofu
15 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min