Geräte und Zubehör
Waldorfsallad på endiveblad
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
8 portioner
Zutaten
-
endive600 g
-
kanderad ingefära20 g
-
pekannöt40 g
-
selleristjälk skuren i 5 mm bitar150 g
-
äpple (ca 100 g), urkärnad, skuren i fjärdedelar1
-
röd paprika (ca 150 g), urkärnad, skuren i bitar1
-
majonnäs30 g
-
rivet citronskal2 teskedar
-
citronsaft40 g
-
honung1 tesked
-
färsk timjan1 matsked
-
salt1 tesked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
granatäpple urkärnad1
-
mikroblad10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
333.4 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
565.1 kJ /
135.1 kcal
Fett
7.2 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nyårsbuffé
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Stjärnpizza
Keine Bewertungen
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Gratinerad pilgrimsmussla
Keine Bewertungen
Kexgran med topping
Keine Bewertungen
Fyllda ägg
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Nötig Quinoasallad
Keine Bewertungen
Snabb Regnbågssallad
10 Min
Vårig grapefruktsallad
30 Min
Fänkålssallad
Keine Bewertungen
Citrongräs- och biffsallad
Keine Bewertungen
Potatisbullar med spenat
Keine Bewertungen