Geräte und Zubehör
Salt-free chicken stock paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
680 g
Zutaten
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 680 g
Natrium
746.3 mg
Protein
55.8 g
Kalorien
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Fett
28.7 g
Ballaststoff
23.4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
58.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stocks and broths
18 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free chocolate cake with nuts
1 Std. 10 Min
Guacamole
Keine Bewertungen
Chicken and mushroom rice
45 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 Min
Pumpkin soup
30 Min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 Min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Chicken Macaroni Soup
30 Min
Linguine marinara
30 Min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 Min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30 Min