Geräte und Zubehör
Cholent
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std.
8 porties
Zutaten
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 porties
Natrium
5072 mg
Protein
130 g
Kalorien
7249 kJ /
1726 kcal
Fett
59 g
Ballaststoff
24 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
172 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Russische salade
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Tandoori kip wraps
50 Min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Avocadosap met dadels
5 Min