Geräte und Zubehör
Kreplach
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
15 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
806 mg
Protein
12 g
Kalorien
766 kJ /
182 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Pizza met fruit en yoghurt
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Mojito
10 Min
Tomaat basilicum spread
5 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min