Geräte und Zubehör
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
184.2 mg
Protein
2.5 g
Kalorien
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
11.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pease Pudding
13 Std. 10 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Spelt
2 Std. 40 Min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
7 Seed Crackers
1 Std. 40 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 Min