Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Kohlenhydrate
- 45.3 g
- Fett
- 18.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11.1 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 507.9 mg
Alternative Rezepte
Sıvı Karamel
35min
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3h 20min
Körili Tavuklu Wrap
50 min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15 min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Elmalı Çörek
2h 20 min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Pas d’évaluation
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 min
Glazür
10 min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20 min
Alfredo Sos
35min