Geräte und Zubehör
Velouté met Marokkaanse smaken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8.5 g
Kalorien
652 kJ /
157 kcal
Fett
6.8 g
Ballaststoff
9.3 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min