Geräte und Zubehör
Velouté met Marokkaanse smaken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8.5 g
Kalorien
652 kJ /
157 kcal
Fett
6.8 g
Ballaststoff
9.3 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Courgettesoep met munt
35 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min