Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
TM6

Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad

4.1 (11 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 oz spring onion, cut in quarters
  • 7 oz uncooked quinoa
  • 11 oz cooked chicken meat, sliced
  • 3 ½ oz canned black beans, rinsed and drained
  • 3 ½ oz canned sweet corn kernels, rinsed and drained
  • 3 ½ oz cherry tomatoes, cut in halves
  • 5 oz avocado, cubed
  • 2 oz fresh baby spinach
  • 16 oz water
  • 1 tbsp salt
  • 5 oz plain yogurt
  • 1 oz extra virgin olive oil
    oder 1 oz avocado oil
  • 1 oz lemon juice, freshly squeezed
  • ¼ tsp chipotle chili powder
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp ground smoked paprika
  • 2 tsp fresh Fresno chili, thinly sliced, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1440.7 kJ / 344.3 kcal
Protein
20.8 g
Kohlenhydrate
32.3 g
Fett
14.6 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Ballaststoff
6 g
Natrium
1445.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte