
Geräte und Zubehör
Mushroom and chicken vol-au-vents
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
20 pieces
Zutaten
-
homemade puff pastry (see Tips)730 g
-
cheddar cheese into cubes50 g
-
fresh Swiss brown mushrooms trimmed and cut in halves100 g
-
onion30 g
-
white wine20 g
-
salted butter25 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
full cream milk200 g
-
water50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
plain flour30 g
-
chicken breast fillet cut into pieces (1 cm)150 g
-
egg yolk lightly beaten, to brush1
-
spring onion/green onion1
-
fresh parsley leaves only, to garnish2 sprigs
Nährwerte pro 1 piece
Kalorien
246.7 kcal /
1032 kJ
Protein
5.7 g
Fett
16.6 g
Kohlenhydrate
18.6 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Natrium
128.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Retro
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland