Geräte und Zubehör
Muffins med parmaskinke og soltørrede tomater
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
16 stykker
Zutaten
-
ekstra jomfruolivenolie for at smøre
-
parmesanost i stykker85 gram
-
quinoa55 gram
-
mandler, med skind200 gram
-
basilikum, frisk kun blade3 kviste
-
tørrede tomater drænet85 gram
-
hytteost300 gram
-
bagepulver1 ½ tsk
-
vand100 gram
-
æg, store blomme og hvide adskilt5
-
salt efter smag1 tsk
-
parmaskinke16 skiver
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stykke
Natrium
539 mg
Protein
11 g
Kalorien
699 kJ /
167 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indendørs picnic
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Blomsterbrød
1 Std. 5 Min
Æblehorn
Keine Bewertungen
Hytteostbrød
Keine Bewertungen
Kanelvafler
Keine Bewertungen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Keine Bewertungen
Ciabatta
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Glutenfrit kartoffelbrød
Keine Bewertungen
Glutenfrit toastbrød
Keine Bewertungen
Glutenfrit briochebrød
Keine Bewertungen
Brød af boghvede, chia og kerner
Keine Bewertungen
Nem brioche
Keine Bewertungen