Geräte und Zubehör
Vegan boter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 8 Std. 5 Min
1 beker
Zutaten
Weken
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd om te weken
-
lecithine korrels (zie tips)3 tl
-
kokend water2 el
Boter
-
kokosolie (zie tips)100 g
-
ciderazijn½ tl
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd140 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Natrium
1124 mg
Protein
11 g
Kalorien
7188.1 kJ /
1711.5 kcal
Fett
186.3 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
106.4 g
Kohlenhydrate
16.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1 Std. 15 Min
Paaspastei
Keine Bewertungen
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Aardappelgoulash
1 Std.
Kweeperentaart
50 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min