Geräte und Zubehör
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Zubereitung 35 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
9 stuks
Zutaten
Hartige mini kaaskoekjes
-
gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)4
-
water om te weken
-
aperitiefkoekje plus extra om te bestrooien70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden40 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
roomkaas (bijv. Philadelphia)400 g
-
zoete paprikapoeder1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
-
Serranoham2 - 3 sneetjes
-
cocktailgarnalen gekookt50 - 80 g
-
rode bessen, vers (optional) voor de garnering
-
kerstomaten gesneden (2 mm)3 - 4
-
kaviaar (optional)1 - 2 tl
-
verse gemengde kruiden (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
-
aardbeien gehalveerd100 g
-
suiker10 g
-
250 g mousserende witte wijnChampagne250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 9 stuks
Natrium
3668.8 mg
Protein
64.2 g
Kalorien
11798.1 kJ /
2819.8 kcal
Fett
229.4 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
126.1 g
Kohlenhydrate
89.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speltbrood
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Tomaat basilicum spread
5 Min
Roggebroodjes
12 Std.