Geräte und Zubehör
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
5637.5 mg
Protein
78.1 g
Kalorien
10742 kJ /
2567.4 kcal
Fett
138.9 g
Ballaststoff
16.3 g
Gesättigte Fettsäuren
59.8 g
Kohlenhydrate
223.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Tiramisu Smoothie
5 Min
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Cashew- en kokosmelk
10 Min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Mayonaise
5 Min