Geräte und Zubehör
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
5637.5 mg
Protein
78.1 g
Kalorien
10742 kJ /
2567.4 kcal
Fett
138.9 g
Ballaststoff
16.3 g
Gesättigte Fettsäuren
59.8 g
Kohlenhydrate
223.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Horror punch
20 Min
Tzatziki
20 Min
Brioche
5 Std.
Alpenmacaroni
45 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Fruitige saladedressing
5 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen