Roselle Payasam

Roselle Payasam

5.0 1 Bewertung
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
8 portions

Zutaten

  • ghee
    30 g
  • cashew nuts cut in half length wise
    15 g
  • raisins
    15 g
  • vermicelli cut in 4 cm length
    100 g
  • small sago soaked for 10 minutes
    70 g
  • fresh roselle calyx
    10 g
    8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length
  • water
    800 g
  • evaporated milk
    200 g
  • unsweetened almond milk
    100 g
  • sugar adjust to taste
    100 - 120 g
  • salt
    ¾ tsp
  • vanilla extract
    1 tsp
  • pistachios (optional) crushed, to garnish
    10 g

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 252 kcal / 1057 kJ
Protein 4 g
Fett 12 g
Kohlenhydrate 35 g
Ballaststoff 2 g
Gesättigte Fettsäuren 3 g
Natrium 37 mg

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