Geräte und Zubehör
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
8 porties
Zutaten
Marinade
-
rundvlees (schouder) in zijn geheel1000 g
-
knoflookteentje1
-
vers peterselieblad5 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
sojasaus30 g
-
gemalen komijn1 tl
-
bruine suiker20 g
-
Dijon mosterd15 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
Grillen
-
kaas (zie variatie)8 - 10 sneetjes
-
boerenbrood8 - 10 sneetjes
-
mosterd voor het serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
341.5 mg
Protein
27.4 g
Kalorien
1094.5 kJ /
261.6 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tijd om te grillen!
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Groente-Omeletten
30 Min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Horror punch
20 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen