Geräte und Zubehör
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1828.3 mg
Protein
62.3 g
Kalorien
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Fett
81.3 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
30 Min
Kokos Dahl
25 Min
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Zeevruchtensoep
30 Min