Kompatible Versionen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g bloem
- 70 g broodkruim
- 4 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g water
- 200 g aardappelen, geschild, in blokjes (1,5 cm)
- 4 kippenbouten, zonder vel
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in kleine stukjes
- 1 ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprika, zoet
- 150 g mozzarella, in blokjes
- olie om te frituren
Mayonaisedip
- 200 g zonnebloemolie
- 40 g rode ui
- 1 ei
- 1 tl citroensap
- 2 tl sriracha saus
- 2 snuifjes peper
- 3 snuifjes zout
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 4732.4 kJ / 1131.1 kcal
- Protein
- 62.3 g
- Kohlenhydrate
- 38.5 g
- Fett
- 81.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.9 g
- Ballaststoff
- 2.9 g
- Natrium
- 1828.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Keine Bewertungen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Tunesische Chorba
45 Min
Kreplach
55 Min
Beef Wellington
10 godz. 10 min
Pierogi met vlees
1hod.
Alpenmacaroni
45 Min