Kompatible Versionen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g bloem
- 70 g broodkruim
- 4 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g water
- 200 g aardappelen, geschild, in blokjes (1,5 cm)
- 4 kippenbouten, zonder vel
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in kleine stukjes
- 1 ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprika, zoet
- 150 g mozzarella, in blokjes
- olie om te frituren
Mayonaisedip
- 200 g zonnebloemolie
- 40 g rode ui
- 1 ei
- 1 tl citroensap
- 2 tl sriracha saus
- 2 snuifjes peper
- 3 snuifjes zout
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 4732.4 kJ / 1131.1 kcal
- Protein
- 62.3 g
- Kohlenhydrate
- 38.5 g
- Fett
- 81.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.9 g
- Ballaststoff
- 2.9 g
- Natrium
- 1828.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Hummus
5 phút
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Moutbrood
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Gekruide lamstaart
40min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30 phút
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 phút
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15min