Geräte und Zubehör
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
342.2 mg
Protein
5 g
Kalorien
510.6 kJ /
122.1 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
20.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nessuna valutazione
Tarbot in champagnesaus
Nessuna valutazione
Aardappelpuree en merguez
Nessuna valutazione
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Kurkuma schillen
Nessuna valutazione
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nessuna valutazione
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nessuna valutazione
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min