Geräte und Zubehör
Mini vegan fruit cakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
16 portions
Zutaten
-
mixed dried fruit560 g
-
brandy plus extra for feeding (see Tips)300 g
-
vegan butter plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
boiling water30 g
-
flaxmeal (see Tips)3 tsp
-
coconut sugar160 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
apple sauce1 tbsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
wholemeal plain flour160 g
-
slivered almonds80 g
-
glacé cherries cut into quarters120 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
sea salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3.4 g
Kalorien
1308 kJ /
311.4 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
46.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
Sunflower Butter
25 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
All-Purpose Gluten Free Flour
5 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 Std. 55 Min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Maca chocolate bark
50 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min