Geräte und Zubehör
Indonesian Vegetable Spring Roll
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
14 pieces
Zutaten
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
626 mg
Protein
27 g
Kalorien
1637 kJ /
391 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
10 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 Std. 45 Min
Bubur Lambuk Terengganu
50 Min
Strawberry, White Chocolate and Pistachio Parfaits
5 Std.
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 Std.
Browning Beef Strips
Keine Bewertungen
Creamy beef curry and rice
1 Std. 15 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Mantao
1 Std.
Calamansi Juice
5 Min